Saya annoying

Assalamualaikum ♥

Hm , ya dari hari ni  ieqa berazam nak jadi seorang blogger yang tak berapa berilmiah . Uhuk uhuk *batuk mengada . Herm , sebab musabab terjadinya keputusan tu ialah kerana ieqa dah takda idea menulis sesuatu yang berilmiah . Perkara ini mungkin akan berlangsung untuk jangka masa yang panjang , hikhik . 

Nak tunggu korang meluat and muntah muntah bila baca semua entry meraban and geli geleman baca ieqa tulis cerita tentang hari hari yang ieqa lalui ! *sila baca senafas 
Mungkin akan berkurang follower ieqa sebab korang terlalu menyampah serta annoying untuk baca dan terus UNFOLLOW *sila jangan lakukannya :'(

Ya , sememangnya apabila follower kita banyak beribu riban kita akan bangga habis kembang lobang hedong sehingga terjuntai sehelai bulu hedong , ha nampak tak berharganya sehelai bulu hedong sehingga disebut dalam entry ieqa kali ni . Jangan biar ia gugur :')

JOM BERGEMBIRA !

Ya , bergembira memang sangat best . Tanya lah orang gila sekali pun diorang pun akan tersengih sambil tersenyum . Maksudnya diorang pun setuju dengan statement ieqa yang ohsemm tu . Percaya lahh !
Oh mari kita menuju jalan yang lurus , ieqa memang dah tak berdaya lagi untuk berfikir dengan ohsemm walaupun ieqa ni seorang yang ohsemm :'(
Jadi maafkan lah dahku sekira entry entry ku semua meraban merapu serta whatever pun yang korang fikirkan . Sesungguhnya dahku sudah tidak berdaya saing lagi :')

#Ohh korang nak doodles tak ? Hikhik

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger