Pernah layan Phineas and Ferb ?

#Assalamualaikum semua


Pernah tengok Disney Phineas and Ferb ? Pada ieqa cerita ni best and kelakar . Akhir cerita ni mesti nak tergelak tengok Candace , kakak kepada Phineas dan Ferb . Phineas dan Ferb ni selalu sangat cipta something yang hebat hebat ! Perry adalah Platypus #aku pun tak tahu binatang apa :p . Tapi seekor ejen bagi satu organisasi . Memang sangat segak . 

Candace selalu nak tunjuk pada mak dia yang Phineas dan Ferb ada buat sesuatu yang hebat tapi setiap kali dia nak tunjuk je , Perry mesti 'ter'musnahkan ciptaan Phineas dan Ferb tu . Tu yang kelakar tu . Haha !
Mak dia selalu fikir yang candace tu suka mengarut -.-

Perry yang segak bertopi ketika menjalankan tugas


Phineas dan Ferb


Candace dan Jeremy(bopren Candace)


Best cerita ni . Cuba la tengok nanti . Hehe :)





2 comments:

Mieyka ♥ said...

yeah ! Mieyka layan cerita nie . best ! :D

Ieqa Halim said...

Kan kan . Memang best , kelakar :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger