Header Free ? Habis dah

Assalamualaikum ♥

Wahh header transparent free yang ieqa buat petang tadi , dapat sambutan jugak walaupun cuma tujuh orang . Walaupun jumlahnya hanya boleh dibilang dengan abacus . Tapi ieqa dah pening kepala . Haha .
Oh oh oh ! Cun tak warna blog ieqa yang sekarang . Nampak ganas + sweet tak ? Weehehe

Herm , harap harap korang berpuas hati dengan header yang ieqa bagi FREE tu . Bukan senang tau nak buat , semua bloggers pun akan merasaikan keohhseman tatkala buat header . Hikhik
Statement saje je nak buat diri nampak sangat ohhsem . Poyo gua nih :p

Suka tak dengan header tuh ? Kalau suka bagus , kalau tak suka . Delete je . Haha .
And thanks kerana support ieqa dari awal berblogging . Thanks you all . Membajet retis memang best :)

 

5 comments:

✿ e e i y s s ✿ said...

dah abiskah? alamak...hohoho

obi said...

haha..untunglaa lu pndai buat dik..

♥ Ieqa Halim ♥ said...

Cet asal comment form nih peliks -.-

Oh , a'ah da habis , nanti ieqa buat lagi la tapi tak tahu lagi bila . winkwink

huhu . tak la pandai sgt , biase biase je :')

nor amni sarah muhammad zin said...

thanks gurl..cute sangat..suke!

♥ Ieqa Halim ♥ said...

hee okay , same same . Bagus lah kalau suka :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger