CONTEST "I LOVE YOU BY RIZWAN EWAN"

Assalamualaikum ♥


#klik kalau nak topap dari penganjur :)
Ieqa join contest dari seorang blogger Rizwan Ewan . And ieqa di tag oleh seorang budak pendek , Afiqah
Hadiah untuk contest tu , looks !

Hadiah !Tempat pertama : Topup RM40 *Celcom , maxis and Digi
Tempat kedua : Topup RM30 *Celcom , maxis and Digi
Tempat ketiga - Tempat kelima : Topup RM5 

Kalau nak cuba nasib dapat topap berpuluh hengget sekali gedebuk JOIN laa !
Okay orang orang yang ieqa sayang sangat sangat is

My family .
Ieqa sayang sangat dekat family ieqa sebab diorang banyak bimbing and beri tunjuk ajar . Especially my parents , diorang dah jaga ieqa , bagi makan and minum , baju , sikat rambut , ajar mengaji , ajar panjat pokok , hantar pergi sekolah and memang banyak sangat pengorbanan diorang :)

My lovely "Sahabat Terhebat"
Sahabat ieqa yang terhebat in the world lahh ! Muahh ! Huhuk .
Diorang sentiasa ada dalam apa pun keaadaan ieqa . Bila ieqa sedih diorang sentiasa tenangkan ieqa , beri semangat . Bila ieqa happy , diorang join sekali laa . Kitorang sehati dan sejiwa , saling memahami . Weeehehe malu laa ~

My lovely Mr.Naphie sayang
Hikhik dia antara orang ieqa paling sayang kat atas muka bumi ni . Dia sangat memahami ieqa , dia caring , baik , comel *hikhik , penyayang and sangat tidak kedekut . Aumm ! Sayang dia sangat sangat lahh ! 
Mr.Naphie jaga ieqa , just like my parents :)
#doodles yang comel dari Mr.Doctor

Okay now kenapa ieqa tertarik dengan contest ni .

Sebab musababnya :
-Hadiah dia best woo !
-Saje nak cuba nasib , hikhik .
-sebab ada orang tag
-memang rasa tertarik sangat nak join , entah kenapa entah . Haha
Okay , siap . I'm joined so korang pun kena join jugak :)


Good luck :)

7 comments:

♥ asma ♥ said...

haha, ok nnti join. :)

MiSsKonsPiraSi said...

nak try join gak la.. have a nice day.. salam kenal dari saya

cyunk said...

thanx tag..ti sye join yeaa :)

♥ asma ♥ said...

hee. dah join :)

Rizwan Ewan said...

thanks ieqa sudi join contest wan yg tk sberapa ni.... :D

waaahhh!! entry + ada pic..menarik!! :D

awesome!! :D

Good Luck ea! :D insya'Allah bleh menang.. ;)

Ieqa Halim said...

thanx thanx :)

boleh menang ? aminnn :)

Yaya ★ said...

Hye , Kite dri contest yg sme . Sory mnyemak yea . Saje nak ziarah blogger lain . Slm pknalan .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger