Background besar gedabak , gedebuk !

Assalamualaikum ♥

Nampak background ieqa yang simple gilak tu . Okay dengan bangga serta riaknya background tu ieqa buat sendiri *winkwink . Disebabkan asyik tak puas hati dengan background yang orang dah penat penat create suruh kita guna . So , ieqa dengan tak sengaja dah menyeksa diri dengan buat background sendiri . Kalau buat image berulang ulang kali macam polka dot maybe tahap terseksa tu lebih mendalam kot . Tapi ieqa punya background tu cuma seketul gambar dengan cloud je . Buat besar besar supaya tak nampak serabut . Haahaa ;p


1024 x 768
Ni la background yang korang nampak rambut beberapa naskah serta cloud . Wahaha . Nak ke ? Amek laa . Tak kesah punn :') Teringin pulak nak bagi freebies macam ni , tapi korang nak ke ? Alahai itu lahh persoalan yang selalu menyinggah dikepala hotak ieqa yang makin kecut . Warghh ! *asal statement aku tak boleh blah ? -.- Buat masa ni , ieqa dah puas hati dah dengan keadaan ni . So , maybe kekal lama kot dalam 2-3 hari . Muahaha . Enjoy my new background . Sebarang aduan sila komen :)


2 comments:

mrs.PROandKONTRA said...

comell..ieqa pnye blog nice..camne nak tkar template yer..sy da buat berulang kali koet.tp still x blehh

Ieqa Halim said...

background ?
try la godek godek ape yg patut . Nak cerita pun tak pandai . Huhu

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger