Awan nano

Winkwink hampir sehari mengerjakan blog. Edit sana edit sini, maka terhasil lah biru awan nano bersama pink kisah hati :p Seronok betul tengok AJL hari tu sebab Hafiz tu comel. Lagi lagi rambut dia aummm !
Ouh ya. Tadi saje je tukar template. Tukar denim. Macam simple template jugak cuma yang syiok sikit header dia telah dipisah dengan cara yang agak sempurna. Hihokk :O

Hm ! So lepas ni nak fokus untuk taip entry entry yang lebih membuka minat pembaca je #macam nak tulis surat khabar pulak -.- Nak relex relex duduk rumah sambil tunggu keputusan. Malas pulak nak kerja sebab. . ibu bagi duit tiap tiap bulan ^___^ V hekhek.

Keep support me okay. To my silent reader, thanks for reading okay. Walau tak pernah bersua, i'm still appreciate :) 
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger