Header free sehingga pukul lima petang!

Assalamualaikum ♥

27.2.2012
PROMOSI BESAR BESARAN lahh sangat
Hari ni ieqa nak bagi header transparent  free untuk korang and korang just perlu bagi details macam yang ieqa minta . Header free ni berlangsung sehingga pukul 5 petang hari ini ! Bukan esok ye . Cepat ! Tapi nak siap dia mungkin malam or esok *kalau permintaan banyak . 




Tapi kalau permintaan kurang dan ieqa masih lagi bosan , ieqa akan lanjutkan masa untuk korang mendera ieqa buat header untuk korang . Haha :p



HEADER TRANSPARENT TYPE 1


#Contoh sahaja. 


Pic korang ieqa akan letak macam tu , sorry kalau terlalu simple . 
Pic yang korang nak tempek kat header tu NO LIMITED .
satu boleh , dua boleh and so on :)

Suka ? Isi borang dulu



Nama blog & warna :
Tagline & warna :
Warna background korang sekarang : 
Font :
Pic gorgeous korang hantar kat SINI



HEADER TRANSPARENT TYPE 2


#Contoh sahaja.


Yang ini lagi simple . Hihokk . Tapi nice tau , doodles ieqa dari Mr.Doctor akan buat korang tersengeh tak tidur malam , tidur siang pun belum tentu lena . Kuikui .

Suka ? Isi borang dulu



Nama blog & warna :
Tagline & warna :
Warna background korang sekarang :
Font :



Nota gua : Cepat ! Sampai pukul 5 petang je ni . Hari biasa RM 3.00 ;)
UPDATED : Kalau korang tak hantar gambar kat FB , ieqa anggap yang korang just nak header transparent type 2 okay . Happy semua senyum say cheezz ! ;)

7 comments:

nor amni sarah muhammad zin said...

bestnya..nak!

Nama blog & warna : sarah zin (coklat)
Tagline & warna : titipan sekeping hati (pink)
Warna background korang sekarang : hitam
Font : xkisah, janji sesuai ;p

Nabila Medan said...

Sis! nabila nak! nak tambah koleksi :D

Nama blog & warna : Nabila Medan (pink)
Tagline & warna : Aku Bernafas Dalam Dunia Realiti (pink atau combine je warna yg sesuai)
Warna background korang sekarang : Pink
Font : tak kesah

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

♥ Ieqa Halim ♥ said...

okay :)
Nanti sis buatkan ya . tunggu :)

Eza Boom Boom said...

Eza nak jugak. hihik. :)

Nama blog : Eza Boom Boom (biru turqoise)
Tagline : Words of Fingers (pink pekat)
Warna background blog : Biru turqoise
Font : Yang comel-comel. Hee. Font apa pun boleh asal comel.

Gambar nak bagi kat fb awak k :) mekaseh tauu..

♛ Dea Arematt ♛ said...

nk jugakk..:)

Nama blog & warna : Something About Me /Pinky
Tagline & warna : Loving icecream!..:P/pinky
Warna background korang sekarang : pink op koz..
Font :xkesah..asalkan comel.. :)

~ieda~ said...

ida nk jgk ^_^

Nama blog & warna :coretan diari heartyku (turqoise)
Tagline & warna :senyumlah selalu...amalan mulia lagi berpahala (wane pape yg sesuai)
Warna background korang sekarang :pink
Font :pape yg cute + sesuai

pic naty ida anta kt inbox fb ya...thanks ^_^

SLUMBER SAGUN said...

nk header :)

Nama blog & warna : budakpendekberblogging.blogspot (ungu)
Tagline & warna : bila si pendek berblogging (hitam)
Warna background korang sekarang : pink
Font : ape2 je

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger