10 blog ohsemm !

Assalamualaikum ♥





Korang ! Maaf sangat ! Hari sabtu hari tu Ieqa tak tahu pun yang ayah nak ajak balik kampung . Lepas keluar hang out dengan si Lyana *eyt dia buat contest korang join tau ! ieqa terus balik kampung , turun kereta dia terus naik kereta ieqa . Hoho memey gilakk penat kot !

So , ieqa nak surprise ni , tapi tak surprise sangat kot . Hikhik

10 blog yang the best among the best lahh ! Korang harus terjah ! 
10 blog ni , ieqa pilih lebih kepada dasar enjoy je lepak-ing kat blog diorang ni , check-it-out ! 10 blog ni , berdasarkan penelitian ieqa sendiri ye , memang ikut selera mata and jiwa ieqa . Jangan nak bantah :p




1 . http://mohamadsolehin.blogspot.com/ 
2 . http://snazlolaloli.blogspot.com/ 
3 . http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/ 
4 . http://iezamin92.blogspot.com 
5 . http://lyanakamarulzaman.blogspot.com 
6 . http://www.doktorsafinarazak.blogspot.com
7.  http://apitsukaapple.blogspot.com
8 . http://sayaiylia.blogspot.com
9 . http://cyunkchenta.blogspot.com
10 . http://zamani84.blogspot.com



Tapi ieqa cuma akan masukkan 5 blog je dalam bloglist ieqa . Ieqa jugak akan promote manusia manusia yang ieqa kenal untuk terjah and follow 5 blog ni . Ieqa akan promote dengan style ieqa sendiri , hikhik .
> Blogwalking sampai habis! <

# Join contest by my little boo 
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger