Lelaki kenapa kadang kadang awak begitu ?

Assalamualaikum . Tajuk memang panjang , ilmu belum tentu ada . Hikhik . 
Teringat masa zaman mula gila dengan Facebook , suka sangat chat dengan jantan DP terhebat di facebook . Ya , zaman ieqa single . Haha . Sekarang tak dahh , sumpah takda dahh ! Sekarang zaman setia hingga akhir hayat dengan lelaki tersayang *gedik . 

Rimas sungguh dengan lelaki yang tak faham bahasa . Macam minta no phone berkali kali , then bila tak bagi dia maki hamun kita pulak . Nak aje ku perlakukan dia seperti gambarajah dibawah . Haha padan muka


TAPI ! Bukan lelaki je perangai macam tu . Perempuan mungkin ada , cuma kuantitinya cinonet je . Hee .
Moral entry gedik ni apa ? 
Moralnya , kaum Adam dan Hawa jaga lah tingkah laku agar dipandang mulia oleh orang lain . 
Toing Toing . Daaa ~

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger