Teringin nak bagi Freebies untuk korang :|

#Assalamualaikum

Hehoyy , suci sungguh niatku ini . Hihokk . Nak bagi freebies , tapi tak tahu korang suka apa . Haha . Tapi kalau doodle cute miut macam Apit buat . Sorry lah , tak mampu nak buat :(
Just nak bagi Freebies macam , icon yang kecik kecik omey omey tuh . Korang nak ke ? Transparent semua , tapi yang kat bawah ni tak sempat nak transparentkan . Huuee ~

Contoh icon tu macam nie 

Button [Reply comment]
Cute icon sebelah blog list ,  blog archieve and bla bla . .

Cute icon jugak
 Icon Shoutbox


So , korang nak tak freebies yang memang tak comel pun . Hehe , tapi memang ikhlas nak bagi nie .
Kalau ramai yang suka , Ieqa buat . Tapi kalau takda yang sokong , Ieqa terpaksa batalkan niat yang suci murni nie T.T


2 comments:

Zuraida Rahim said...

sukanya tgk tp x sempat nak tgk tutoral tuk masukkan icon yg comel2 tu

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

@Zuraida Rahim
Huhu . Tapi Ieqa takda buat tuto . Bagi freebies je .

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger