Sticky Post | Saya sedang bercuti :)

Ieqa bercuti dari alam maya juga fantasi untuk 10 hari . Ya . Memang lama -..-
Dan kamu semua diminta agar merindui Ieqa sangat sangat . Ngehngeh . Adakah permintaan itu melampau ?
Tepuk dada tanya selera 
Kalau Ieqa ada hati perut , Ieqa akan bagi korang ole ole dari tempat percutian Ieqa . Ole ole apa ? Adalah . . Rahsia woo :p 


Nanti nak cari port yang sesuai untuk aksi itu . Ohsemm !




Matlamat percutian

:: Nak bergembira tahap maksimum dengan saudara mara 
:: Nak selitkan sedikit kebaikan semasa bercuti
:: Nak ingat betul betul peristiwa penting supaya boleh cerita kat blog
:: Nak cari sebanyak mungkin benda best nak jeles kan korang :p

That's all . Kalau korang singgah sini walaupun tak baca apa apa sila lah tinggalkan jejak okay rakan rakan :D
Adios amigos Ieqa comel serta cute #muntah jelaa berambus dulu :)





No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger