Ombak Rindu ?

#Assalamualaikum

Pagi ni je Ieqa dah post banyak entry sebab tak boleh tidur . Argh ! -.- 
Sejak akhir akhir ni , selalu nampak kanak kanak comel di dashboard post pasal Ombak Rindu . Kawan kawan Ieqa pun asyik cakap cerita ni best . Sila ucapkan tahniah , sebab Ieqa tak tengok lagi cerita yang hot + diperkatakan oleh rakyat jelata -..- .
Hari tuh pergi cinema pun tengok cerita Puss In Boots . Okay memang superb best + kelakar cerita Puss in Boots tu . Character dia comel comel , tapi Ieqa tak suka Humpty Dumpty si telur tu . I Love Puss so much ! Nak tengok tak ?

Puss and awek dia , Kitty . Hehe
Gagahkan ? Wee memang syiok ! Rasa nak tengok lagi ! ^____________^" #Ye , Ieqa sedar yang Ieqa dah terpesong jauh dari tajuk .
Ehem ! Okay entah kenapa entah hati ni tak terdetik pun nak tengok Ombak Rindu yang memang tengah hot sekarang ni -.-'. Baca novel apatah lagi malas ya ampun . Kalau Ombak Rindu tukar jadi komik , konfem baca sampai habis ! Huahaha !
Eh ! Mengantuk pulak , suatu hari nanti nak tengok jugak Ombak Rindu ! Hm ! #pandang ke langit ceiling :|
Baibai . 


2 comments:

syieda ;) said...

untung la. syieda tak tengok lagi dua dua cite tu. ombak rindu tak jadi tengok. cancel, ganti ngan maen bowling. huhu.

nak jelez boley? sebab awak da tengok cite tu. huhu :)

Ieqa Chilleos said...

@syieda ;)
alolo ciannye , jeles laa . Haha :D

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger