Nak buat header tapi takda idea . Gimana nih !

#Assalamualaikum

Takda kena mengena pun -.-

Ngomong Indonesia langsung , haha . Cape deh ! Kalian punya idea ngak ? 
Ieqa tak tahu nak tulis apa kat header yang Ieqa nak bagi , so kalau korang ada idea . Sila lah kemukakan .
Btw , hari ni dan semalam ada yang request suruh Ieqa buat header . Tapi yang sorang Ieqa bukak blog dia , tak boleh -.- Yang sorang lagi pulak , bukak blog dia tapi tak jumpa shoutbox . Tak tahu macam mana nak tanya . Haihh . Sadis betul , niat dihati nak membantu #poyo kau Ieqa

Apa pun , silalah teruja dan buat buat muka happy gila sebab kejap lagi #lama sikit kot sebab jari baru tersepit pintu . Nak bagi freebies . HEADER TRANSPARENT . 
Okay babai :)



No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger