Nak blogwalking lahh ! Sobsob T.T

#Assalamualaikum

Heyyo ! Dah lama sangat tak update blog ni *sehari je . Semalam busy mengerjakan blog kawan Ieqa , eh dia newbie so nanti korang follow lahh dia ehh . Dia tak post apa apa lagi , tapi nanti dia post la *ayat mintak penampar . Klik EFFA NURSYAFIZA . Penat woo *tipu tipu . Lepas study Teknologi Kejuruteraan , buatkan LYANA KAMAL punya header pulak . Nak yang transparent katanya , so Ieqa buatkan jelahh walaupun tak lawa mana sebenarnya . Muahaha !

Itu cerita semalam , pagi ni punya cerita . INI !


Pagi pagi lagi dah buat hal , dah dua kali refresh pun macam tuh jugak . Haihh apa nak jadi entah ! Hoh ! Blogwalking pagi pagi ibarat berjogging pagi pagi . Kan ? Kan ?
Haa hampir seluruh rakyat jelata menganggukkan kepala . Kira betul la tuu :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger