I can fly

#Assalamualaikum


Cahaya mata tanya pasal lagu yang Ieqa letak sebelum ni . Oh ! Baru Ieqa tahu , ada jugak reader Ieqa yang suka lagu tu . Tajuk dia "Proud Of You by Fiona Fung" , disebabkan Ieqa terasa macam berasa bersalah pulak menganiaya readers yang selalu jalan jalan kat blog Ieqa #ayat memang tak boleh jalan derr
Ieqa tukar balik lagu tu . Yeayy ! #para readers jerit kesukaan :p

Sebenarnya ,entry ni wujud sebab nama Cahaya Mata tu tak boleh klik :(
So , entry ni untuk awak :') #Kalau awak baca komen lah nanti .hihiks :D

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger