Hadiah Hari Jadi | Part 2 (Happy birthday to me)

#Assalamualaikum

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday to Ieqa Chilleos
Happy birthday to me ~

2 December 1994 . Tarikh seorang insan dilahirkan walaupun kenyataannya banyak lagi insan yang lahir , kuikui . Btw , Happy Birthday untuk sesiapa je yang lahir pada tarikh 2 December tak kisah lahh tahun apa sekali pun , hihokk . Eh eh , tak nak wish ke ? Haha , tak payah tak payah den gurao yoo . Banyak jugak yang wish pagi tadi First sekali yang wish , EFFA NURSYAFIZA second MUHAMAD HANAFI then IBU , ADIK , AYAH , SHIMA AND LANA serta ada seekor nombor yang ber'line' maxis yang memang sah lagi wajib aku tak kenal . Ucap Happy birthday and blablabla . Btw thanks jugak lahh ! Nanti dah ada kredit Ieqa tanya okay , kamu sapa . Haha . Nak call malas #winkwink .

Teddy bear tu comelkan ? Hehe :)
Nampak Teddy Bear yang cute tahap maksimum tu ? Itulah hadiah yang ada dalam kotak , yang Ieqa tunjuk dalam entry INI . Inilah hasilnya bila semalam Ieqa bertungkus lumus merabakkan bungkusan dengan telefon ditangan . Huh ! Sangat penat , ingat senang ke ha , tapi si dia tetap didalam telefon menjerit jerit bagi semangat . Sayang sungguh kat beliau :')

Family pulak bagi cheese cake untuk kek hari jadi , auw sodap ! Walaupun takda lilin 17 batang sobsob Ieqa tetap bersyukur . HADOI ! Gambar belum gigibiru ke lappy pulak . Ciss ! #sambil kunyah tebu .
Tapi korang kenalkan Cheese cake tuh macam mana , so tak jadi masalah . Lalala ~

Hm . Baibai nak tidur dah ni . Esok jumpa lagi baibai .

Buat malu je update entry 2 December tapi post 3 December . huahaha


2 comments:

atie zakaria said...

happy birthday ieqa.. sorry sis lmbt wish.. sis busy sikit sbb dah start semester br..

hope tht u will enjoy ur new age.. sis doakn apa yg ieqa hajatkn akan tercapai and semakin matang kita, semakin bnyk cabaran yg akn kite tempuh.. so tabahkan diri okay..

Ieqa Chilleos said...

@atie zakaria
Thanx kak atie :')

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger