Cyber Cafe , hihokk best jugak

Hihokk , first time bukak blog kat Cyber Cafe (CC) . Ya ! Memang sangat ketinggalan Ieqa ni . Btw , syiok jugak bukak kat CC nie . Skrin PC besar woo , nampak comey pulak blog gua dalam skrin PC yang lebar serta besar gedabak . Ngengg serta merta terus jadi riak serta takbur bila ada pulak yang puji kecomelan blog , puihh ! #berlagak gila kot ! 

Btw , I'm still in Ipoh . Lagi liburan dongg :D Semalam baru balik dari Cameron Highland , sejuk gila sampai ke tengkorak rasanya . Esok pulak pi Kuala Kangsar . Then , pi Bukit Merah Lake Town Resort . Pastuh pi mai pi mai tang tu . Haha , dok aihh then pi Bagan Serai ada kenduri . Cousin gua kawen . Then baru balik ke rumahku syurgaku :D Bahagia sungguh bila sudah lepas SPM :p

Eh eh , alaaa sepupu dah tunggu turn nak guna PC lak . . Okay lahh baibai korang . Wekk :p

2 comments:

atie zakaria said...

bestnye dia bercuti.. x ajak akk pun.. nnt ieqa balik kie sembang smpiebah ok pasal cuti2.. huhu.. have a good day...

Ieqa Chilleos said...

@atie zakaria
Hehe best sampai demam demam :D

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger