Chilleoses Community

#Assalamualaikum

Hey korang ! Memandangkan sekarang ni Ieqa semakin buas serta rakus bagi freebies kat blogger blogger comel . So , Ieqa pun buat lah satu FanPage . Uhuks ! Senang nak kongsi macam freebies . Yelahh , kot kot ada yang tak bukak blog ke #macam lawa sangat je freebies kau Ieqa -.-
Tak kesah lahh , lawa or tak . Tapi memang sedaya upaya lah buat lawa lawa . Eh , nak tempah pun boleh . RM3 je . Kenapa RM3 ? Sebab top up paling murah RM3 je . Haha :p

So sila lahh LIKE page Ieqa okay ? :) Thanks sangat sangat ! 


Okay babai , hope korang suka dengan semua Freebies Ieqa :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger