Button follow dan dashboard simple punya

#Assalamualaikum

Ini hasil kerja bila takda idea . Tapi bagi Ieqa cute je , lagi nampak kemas #puji diri sendiri memang best
Korang harus ambil ! Tanda terima kasih Ieqa dekat korang sebab follow Ieqa . Bhaha ! Eh , tak tahu cara letak ? Klik TUTO AMALINA ni . Tuto Amalina and Lyssa memang banyak sangat membantu dalam bab bab blog comel macam gula kapas :p Tak payah lah Ieqa terangkan berjela jela korang sendiri tahukan #kau nak bagi freebies ke taknak ni Ieqa ? Jenuh rakyat kau tunggu -.- Okay sila ambil :)













Kalau suka amek , kalau rasa macam huduh semacam je button ni . Buat macam tak pernah tengok eh . Haha :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger