Apa yang best sangat guna Timeline ?

#Assalamualaikum

Ciss ! Best kot guna timeline . Sebab boleh buat header macam blog . Huohoho ! 

Sweet tak header pesbuk makcik ?
Sungguh memukau hati tengok header yang comel buatan den . Uhuks ! . Perasan ? Lebih baik dari takda perasaan ye . Eh , adakah pesbuk den tu nampak macam pesbuk fondan ? #muka perempuan , nama lelaki -.-' . Ahh ! Tak kesah , begitulah kehidupan penyewa pesbuk . Kau ada ? So diam :p

Timeline jugak mula mula nampak serabut , but lama lama dah boleh terima . Ada kolum sana sini , nampak macam kemas sikit . Yeah :) Lagipun kalau guna Timeline ni , tak menjejaskan apa apa pun . Home and gadjet gadjet yang kat atas tu still sama . Chat box pun cenggitu jugak .Cuma korang punya profile je kena deco deco deco sikit :)

JOM GUNA TIMELINE #boleh buat header woo :p

4 comments:

ain soofiyah said...

haha.. soofiyah masih tak ada keberaian nak buat timeline.. hehe

Hanis Nizam said...

Masih takde mood nak tukar .

Ieqa Chilleos said...

@Hanis Nizam
hakikatnya , facebook dulu lagi best :)

Ieqa Chilleos said...

@ain soofiyah
Haha , susah jugak nak terima mula2 . Tapi lama2 okayy je

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger