Saya tak salah !


Heyyo ! Tengok tuh "Assalamualaikum" aku dah comel macam ketupat . Haha ! Okay neh introduction jeh *abaikan :D

Kalau aku tak follow korang balik itu bukan salah aku ye , sebab aku sebagai blogger yang tersangat prihatin dah cuba untuk bukak link yang korang tinggalkan kat shoutmix aku . Tapi ada segelintir tuh aku tak dapat bukak , tak tahu lah sebab ape tapi bila aku tekan dia keluar error . Tak paham den -.-

Ada jugak yang suruh follow balik tapi tak letak link blog . Haisho ! Sedih tahu tak !
Nak follow korang tapi tak boleh . Lain kali jangan buat lagi tau ! 
Mesti korang tuduh aku neh sombong kan sebab tak follow balik :'(
Takde niat pun ! Korang yang tak letak link sape suruh .

So , dah terbuktikan semua tuh bukan salah aku . Ngee ~

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger