Ops ! kena tag lah !


Riang ria betul hati Ieqa hari ni , berbunga bunga . Haha tadi beli Mascara ! *winkwink . Tak pernah beli Mascara oi , seronok yang amat lahh . Haha . Ops ! Terlebih sudah , niat dihati nak jawab question kakak Atie Zakaria yang omey omey tuh . Omey woo ! 

1 . tak lain x bukan mestilah nak tau nama penuh
My nama penuh is Nurabiatul 'Atiqah . Mula mula arwah atok bagi Rabiatul 'Atiqah *koma kat atas tuh penting ye . Ahaha ! Tapi mungkin beliau nak bagi ada cahaya sikit . So , tambah Nur . *orang tak tanya pun , saje cerita banyak :p

2 umur and to be spesific leave ur birth date sekali ya
Okay , umur baru 17 . Birthday 2 Disember 1994 *bulan depan tuh hehe 

3 . if still school, you all sekolah kat mana??
Ieqa sekolah dekat , Sekolah Menengah Bukit Katil . Dekat Melaka . Amek Technical Engineering . *saje nak bangga , bukan pandai pun :p

4 . asal dari mana and now tinggal kat mana??
Asal Melaka , and now pun tinggal kat Melaka . Tapi mak asal Selangor , ayah asal Perak . Ngee ~

3 . adik2 comel akk ni orangnya macam mana? manja, pendiam, happy go lucky or else.. senaraikan banyak2 pun takpe sebab sis nak get to know each other of you..

.Manja.
.Banyak cakap.
.Lurus bendul kadang kadang.
.Loadeng lama kalau kawan kawan cakap something yang berfalsafah.
.Degil.
.Kuat makan.
.Obses dengan sesuatu tapi selalunya tak lama.
.Kedekut harta benda hak persendirian.
.Suka mengeluh.

4 . ur hobby of course.. not hubby.. huhu..ada yang kongsi hobby dengan sis ke?? I love reading expecially novels..

Hmm , I do love Comic ! Then petang petang selalu pergi jogging dan yang paling menghobikan sangat is Blogging ! Waduh waduh suka banget !

5 . apa pandangan korang my dear adik2 about sis??

First , Ieqa memang suka tengok sis yang comel + chubby . And sis peramah sangat kira macam , melayan jeh Ieqa cakap apa kat shoutbox tuh . Loike ! Hm tuh jeh kot , yang lain tak nampak lagi . Hehe :D

6 . ni bagi tak sis nak kenal2 dengan adik2 ni?? sis serius nak kenal you all dengan lebih dekat lg.. mybe sebab sis takde aik perempuan, that why nak sangat kenal adik2 ni..

Of course bagi ! Suka sangat dapat kenal sis sebab Ieqa pun takda kakak , kakak meninggal masa lahir *oh sayu sungguh ! Kalau nak kenal sangat sangat add lah kat facebook okay :D

Siap ! thanx tau , terasa diriku begitu berharga . Chill ~ :D

2 comments:

atie zakaria said...

thnks dear sbb sudi jwb soalan akk.. ayah org perak, perak kt mne sbb ayh akk pn org perak...

this one akk suka sbb ieqa manja, bnyk ckp and also lmbat loading.. lps ni klu akk kenakn ieqa habis la.. jgn lmbt2 loading ek, nnt kena gelak ngn akk.. huhu..

comic !! love it.. me too.. actually akk ada bnyk comic and dah x tau nk letak mne and igt nk bg spe2 nnt bila akk dh habis study sbb semua comic tu ada kt kolj akk.. huhu.. agak2 terajin, akk pos kat ieqa je lah comic tu semua dr buang mcm tu je kn..??

done add ur FB.. nnt apprve ek..

all of ur information akk akn take note.. expecially ur birth of course.. huhu..

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

hehe okay kakak !
Perak dekat parit buntar .
okay pasni tanak lambat loading lagi . takot2 ><
about comic lak , anytime Ieqa tunggu depan rumah . Haha !

Thanx kakak :D

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger