Keluarga itu penting !




Nampak ? Itu lah muka aku yang eksaited nak jawab paper Pendidikan Islam pagi tadi . Haha . Tapi memang syiok jawab paper tadi , banyak yang boleh jawab ikut logik akal . :p


Gambar semalam yang dah basi agaknya . Huhee ! Semalam pergi kenduri kahwin kat Chenderah . Kat mana tuh ? Haruslah kat Melaka ! Negeri kesayangan aku . Yeah ! *abaikan perempuan becok ini
Sangat syiok tak hengat dunia , jumpa dua pupu . Aku memang tak pernah jumpa diorang , first time ! Best !

Okay habis . Moral of the stories , ziarahi lah keluarga anda selalu agar tidak terputus hubungan :)


2 comments:

SumeSakan said...

salam kenal....yup stuju sangat kekeluargaan tuh penting...time kenduri2 ni lah nak jmpa reramai kan?

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

yepp ! betul :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger