Muka Buku ?


" Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku " . So Ieqa nak bincangkan tajuk neh hari neh . Hoish macam forum pulak . Kuikui . Okay , sekarang neh ramai gila lahh manusia yang normal yang bercinta dengan someone yang dikenali dalam Facebook , Myspace , Twitter or mana mana jelah . So , ada cinta yang boleh percaya ada yang tak . Ieqa pun kenal dengan My Darling dalam Facebook . And Alhamdulillah sangat still bahagia sampai hari neh . Haha poyo kot , ngee ~ kadang kadang gaduh jugak tapi tak kesah lahh :p

Okay sebenarnya bukan nak bincang apa pun , haha ! Just nak taip entry . Bosan kot ! 


2 comments:

atie zakaria said...

bored ye dear.. akk pn sama... sama2 lah boring sbb akk pn x tau nk buat ape.. huhu...

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

huhu tu lah pasal . bila cuti tak thu apa nak buat :DD

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger