Macam mana boleh hilang ? :'(

#Assalamualaikum

Hukhuk :'( mesti korang tertanya tanyakan kenapa Ieqa menangis *perasan ! Kalau tak tanya pun mesti korang nak tahukan kenapa Ieqa jadi sebegini gedik . Baik baik , meh sini duduk dekat dekat . Ekceli kan , title sidebar Ieqa takda . Tak tahu lah pergi mana . Aneh sesangat ni ! Hampeh semua gadget kat tepi tu takda title . 

#tengok tu , Ieqa ada letak title tau kat shoutmix tu tapi takda kat blog :'(

Tak tahu lah , apa code yang Ieqa terpadam masa syiok mengedit blog yang melukut ditepi gantang *oh sedih ! . Ada sesiapa tak boleh tolong ? Hukhuk , tolong Ieqa tau . . okay lah nak pergi beli tisu kat seven eleven yang berhampiran , hingus dah macam Shinbei ni belum campur air mata yang bertempayan . Ahhh ~ sedih :'(

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger