Korang perasan tak ?


Korang perasan tak yang Facebook yang digilai ramai tu semakin hari semakin menakutkan ? Memang menakutkan sebab bila bukak je , dekat atas sekali dah terpampang gambar lucah yang budak budak facebook tak bertamadun tuh upload . Sehinggakan aku jijik nak bukak Facebook . Kalau bukak pun ada hal hal tertentu . Tuh semua petanda akhir zaman ? Hanya Allah maha mengetahui .

Semalam aku bukak jeh Facebook , aku dihidangkan *ayat tak boleh blahh  satu gambar lesbian tengah ehem ehem . Haiyoo ! Tak sempat log out terus aku tekan pangkah . =,="
Petang neh pulak gambar perempuan bertudung tapi ! Fikirlahh sendiri . Esok entah apa lahh pulak . Gambar gambar tuh bukan dari orang yang sama , tapi mungkin mempunyai niat yang sama . Niat apa ? Entah :D
Boyfiee aku kata semalam time dia bukak Facebook , ternampak gambar Gay tengah bercium . Haiyoyoyo !
Wa tak boleh blahh derr . Kalau dah gian sangat simpan sorang sudahh lah ! Jangan gatal gatal upload tunjuk kat orang . Argh ! Bye !

*marah ni ! marah ni !

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger