Kena tag !

Hehoyy korang ! Okay , nak terus membebel . Korang bukan suka pun mukadimah meraban neh kan ? Haha !
Hari tuh *agak lama lahh jugak , aku di tag oleh Cik Nurul untuk menjawab soalan soalan yang dia bagi . Blog dia cute lahh ! Pink colour ouhh ! Haha , so sambil mengunyah Apam Balik versi Kecik cinonet dan rangup *favourite beta tuh ! . Aku akan menjawab soalan soalan yang Cik Nurul bagi .

The Rules:

1. Must post these rules.
2. Post 11 things about themselves in their post.

3. Answer the questions that those tagger set you in their post and create new questions for the people you're tegging to answer.
4. Have to choose 11 people to tag in your post
5. Don't forget to tell them that they were tagged
6. No tag backs!
7. No stuff in the tagging section stating something like "You are tagged if you are reading this".
    By reading these rules you are trusted to have legitimately tagged 11 people.

Eleven things about me:


1. Suka merapu a.k.a merepek tak kira siang atau malam
2. Suka pakai baju ikut suka aku je .
3. Tak suka make up walaupun muka neh dah macam jambatan tak siap :D
4. Suka cari pasal dengan adik sendiri 
5. Mengada ngada bila dengan buah hati + jantung + limpa + paru paru = My darling
6. Mudah marah dan mengamuk macam Hulk :D
7. Geli dengan ulat bulu , ulat beluncas , cacing dan apa apa yang kurang tulang . HAHA !
8. Gila dengan apa apa yang berkaitan Photography . 
9. Cita cita tinggi menggunung nak beli Holga sebijik dan jadik Photographer sepenuh masa
10. Suka sangat dengan cicak , belalang , katak ! Sangat comel ouh !
11. Sangat suka menggunakan bahasa baku dalam penulisan . Huahaha !

Soalan yang diajukan oleh Cik Nurul

YOUR DREAM
= Nak dapat 10A dalam SPM neh and nak memiliki sebuah studio dan sebuah DSLR or Holga sebijik !

YOUR FAVOURITE PLACE TO BE
= Jepun ! Kalau boleh nak pergi zaman Edo :D

KENANGAN YANG XBOLEH DILUPAKAN
= Saat My Darling ajak couple dengan dia , jadi awex dia sepenuh masa . HAHA . ILOVEYOU LAHH !

FAVOURITE COLOUR
= Soalan neh yang paling eksaited nak jawab , haha . GREEN a.k.a HIJAU ! 

LATEST MOVIE YANG KORANG TENGOK KAT PANGGUNG WAYANG
= Malu lahh nak jawab , haha ! Setakat aku hidup , sekali tuh je aku tengok movie kat panggung wayang , cerita KUNG FU PANDA 2 !

WORST SONG YOU EVER HAD
= Lagu meraban tak tentu hala yang memang annoying sangat sangat ! 

SOMETHING U REALLY WANT ON YOUR BIRTHDAY
= Holga sebijik please ! Haha !

TENGAH WAT PE, SEKARANG ? STUDY ? KERJA ? TANAM ANGGUR ? DEKAT MANA ?
= Tengah menjawab soalan , huahaha ! Okay , Still pelajar sekolah menengah yang amek course Engineering dekat Melaka .

FAVOURITE ACTOR & ACTRESS 
= Adam Shah dan Sharifah Amani

FAVOURITE CARTOON CHARACTER
= Naruto dan Doraemon ! Hoho suka sungguh !

WHAT DO YOU THINK ABOUT MY BLOG? . . NURULDYA13.BLOGSPOT.COM
= Sangat comel ! Kemas ! Dan tuan blog pun comelnya pun ! Terima kasih tag saya tau tuan tanah ! Haha !

Okay siapp ! Hm , takde idea nak buad soalan . Kena denda ke eh ? haha ! Selamad membaca :D


 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger