Internet merajuk ke ni ?

#Assalamualaikum

Hadiah dari Google :D

Heyyo ! Tadi petang guruh berdentum dentam , kilat sabung menyabung , air laut bergelora dan pokok pokok berhayun sini sana tanpa hala tujuan . Bila dah sedar diri yang diluar rumah tengah hujan plus semua kejadian alam diatas , terus matikan internet . Bila buka balik mula lah lembab semacam jeh , haihh ~ Sejak dua menjak ni kan selalu sangat hujan , so tiap tiap kali tuh lah internet ni akan lembab . 

Harus , tentu serta wajib lah Ieqa sedih , nangis guling guling peluk Cibubu Ieqa . Lihatlah betapa sedihnya insan yang hatinya tulus serta murni ini . Ahh Ieqa jiwangs sangat lahh . Haha ~
Disebabkan internet tak dapat nak access dengan cemerlang so Ieqa buat lah aktiviti harian . Tadaa !

Kecikkan sikit , nanti nampak segala parut yang ada :D

Sebenarnya , dalam fail picture tu penuh muka tak bertauliah ni . Satu jelah tunjuk , saja nak glam . . oih tak boleh ke ? :p


#Cibubu is my bantal mucuk punya nama :D

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger