Daku hampir berputus asa :'(

#Assalamualaikum

Sila bersorak gembira , tepuk amai amai serta apa apa sahaja yang boleh menunjukkan kamu gembira dengan tajuk itu . *ayat macam mintak pelempang . Huh ! Sebenarnya , terasa hampir berputus asa sebab macam berblog ni takda hasil . Err , ya ya Ieqa tahu ramai yang sayang Ieqa dan tak ingin Ieqa berambus dari bidang ini *Perasaan woi ! Tapi apakan daya , terlalu lemah untuk teruskan . . sebab teringin nak jadi famous *gila glamour kau nyah ! Hoi ! Dusta belaka ayat ayat cinta itu .

Tapi . . hehe ingat senang senang cenggitu je Ieqa nak berhenti berblogging ? ! Tidak ! Semangatku kental ibarat gam UHU dilekat tak tanggal . Hm ! ! *menggengam tangan . Sudah lah , kalau berbohong itu dosa . Sebenarnya , Ieqa dah fade up ulang kaji KIMIA tapi tak lekat lekat dalam otak flexible Ieqa ni . Argh ! Geram ! Putus asa kang baru tahu ! Bak kata cikgu KIMIA Ieqa 
"Kalau benda tu pun tak boleh ingat , berhenti lah jadi orang !"
Sungguh pedaskan ? Haha , semoga dia dapat anak yang cute . Hari tuh mengandung , sekarang tak tahu lah apa cerita . 

3 comments:

Aisy Nasiha said...

alahai siannya Ieqa..so, paper kimia td mcm mana? di sekolah yg akak jg td, ada beberapa calon yg kluar awl, tgk gaya mcm tak reti buat...harap ieqa ok semuanya

atie zakaria said...

err KIMIA.. sis tutup mulut dlu, x mo komen apa2.. heee..

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

@Aisy Nasiha
Paper 1 n 2 , agak susah lahh . Paper 3 alhamdulillah boleh jawab semua soalan dgn yakin . Hehe

@atie zakaria
Haha , susahh woo

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger