Bola oh bola


Ieqa tengah tengok bola , Indonesia vs Malaysia . Hope menang . Btw , kenapa tetiba menggedik tukar panggilan "Aku" to "Ieqa" . Okay , act rasa macam nak jadi sweet pulak tetiba . Hoh ? Gila ? Tak lahh !
Tengok lah blog Ieqa sekarang pun dan sedasyat samurai gitu . Dari kecik memang peminat setia Inuyasha . Pernah tengok tak ? Best ouh ! Then tadi search lagu best sekali ternampak lagu Inuyasha . Teringat balik kisah lama , Ieqa jatuh cinta dengan Inuyasha dan sangat mengagumi Kikyo . Auw !


comel kan ? Rawr !

That is gambar mereka yang cute nak mamfushh ! Then terus cari gambar samurai bagai nak buat header . Then cari background ala ala Jopun gitu . Bunga sakura , tapi kan tema blog Ieqa neh kan warna hijau sebenarnya . But mana ada bunga sakura warna hijau kan , so pakai jelah warna pink lembut . Okay lah tuh .

So harapnya kalau korang bukak blog Ieqa neh takda lah pening sangat ye . Ieqa sayang kawan kawan Ieqa tau . Rawr !


Okay lah , nak sambung tengok . Tadi baru satu gol nak tunggu banyak banyak lagi gol . SAYANG MALAYSIA SELALU

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger