Blogger ! Alert with this !


(post semalam tapi ditunda sebab masalah teknikal)
Mula mula nak tunjuk ini 



Dah mencapai angka 300 lah . Thanks kepada semua yang dah follow Ieqa yep . Hehe . Thanks kepada Emma Chan sebab melengkapkan angka tu . Hehe . *baru 300 dah bising , haha !

Okay , sebenarnya lah kan Ieqa nak luahkan perasaan kat semua blogger . Haha :p
Act , Ieqa terkecil hati dengan sikap sesetengah blogger yang Ieqa follow . Bukan lah niat nak suruh dia tegur Ieqa tiap tiap hari ajak breakfast sama sama or whatever . Tapi sekurang kurangnya kalau Ieqa tegur kat shoumix tuh , tegur lah balik . Tengok gaya penulisan dia nampak macam peramah jadi Ieqa nak cuba lah kawan kawan . Salahkah niat Ieqa yang suci , tulus serta mulus ni ? Ha ? Ha ? Nak nangis ! :'(

Ada tu pulak , follower dah banyak tapi takda lah sampai macam Yuyu Zulaikha tuh banyak dia . Tapi kerek nak mamfushh ! Yuyu pun tak kerek lahh ! Argh ! Marah ni rawr !
Ada juga yang bajet lawa . Alahaii , wa tak boleh blah der -,-'

Tapi setakat ni semua yang Ieqa kenal dalam dunia blogger ni semuaanya okay , alhamdulillah . Cuma seorang dua je yang menjengkelkan sikit . Huuhee :p

ILOVEYOU BEBEH !




7 comments:

atie zakaria said...

TAHNIAH.. dh 300 follower... biasalah, org kn... kite niat nk kenl tp masing2 sombong..

enth la, kadang2 tu ada jugk nk buat luahan mcm ieqa tp nnt terasa pulk.. bialah, diorang faham2 sndri lh..

spe 2 org yg menjengkelkn tu?? sis tergolong ke?? harap ampun dan maaf ya klu sis tergolong...

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

hoih , tak tak sis tak tergolong lah :) haha . Kcik hati jgak kdg2 kan :(

atie zakaria said...

tu laa.. niat kite baik tp sbb ada blogger rasa dia hebat, tu yg sombong tu.. haihhh T_T .. x paham dgn manusia ni...

shiema sufian said...

bukan diorang sombong just kekadang tu diorg sendiri takde mase dengan belog diorg untuk diorg balik singgahan itu. apepon tahniah :)

ali dina said...

adakah saya? muahahahahaha.. myb dia terlepas pandang kot cik ieqa.. ala,sy ni lg sedih..pertanyaan sering diabaikan..mentang2 blog sy ni xbest n follower ciput jer..

far_east said...

jgn kcil ati ngan saya yer...n sori lambat jenguk ieqa sbb hari nie baru start online slps 10 hari offline... =)

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

@Shima Sufian : Betul jugak , tapi banyak kali dah tegur , tp satu pun tak terbalas . Ape cer ~ btw thanx ya ! :)

@Ali Dina : mungkin jugak ea , alolo sedih je . huu sabar jelahh . :)

@Far_east : Huuhee , takpe takpe :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger