Bila blog jadi gadis ayu :)

#Assalamualaikum

#Don't worry Hijau yang comel dan gorgeous tetap dihati Ieqa yang suci ni


Rasa macam ayu serta lemah lembut bila pakai warna Pink lembut yang sangat aku menyampah suatu ketika dahulu . Hukhuk dramatis part ni . *dusta belaka :p
Tetiba terasa yang Pink ni comel . Suka la pulak , aumm ! Eh eh , comel tak cartoon strip tuh . Haha . Malas betul nak cari kat Google . Lukis sendiri terasa puas hati yang teramat sangat . Kuikui :)


Dulu dulu waktu zaman kegemilang Ieqa main panjat panjat pokok tanpa menghiraukan apa apa , Ieqa pelik jugak woo bila budak budak sebaya beli beg nak pergi tadika warna pink siap gambar puteri Pink , Biru , Kuning and banyak lagi . Haihh , time tuh Ieqa boleh dikategorikan sebagai budak rock and roll jugak sebab kat tadika , Ieqa sorang je yang pakai beg Mickey Mouse hitam merah + botol air gambar robot tengah lawan . Budak perempuan lain nampak feminin jeh . Haha

#Sayang HIJAU selamanya


4 comments:

Lily said...

Haha, adik Lily yg kecik pun suka warna hijau ^^

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

hoho gud gud :D

atie zakaria said...

sama la.. akk dlu pn anti warna pink tp skrg selalu nk pink je.. blog pn pink but putih hitam tetp dlm hati derr.. huhu

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

haha . bagus2 , warna yang lama harus dikekalkan :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger