Sayang Ayah !

#Assalamualaikum


Ieqa : Ayah ayah , esok nak RM 10.60 boleh ? Cikgu kata nanti dia belikan no pin nak mohon universiti tu .
Ayah : Ha ? Haih , nak mohon pun kena bayaq ka ? -,-
Ieqa : A'ah , cikgu cakap . 
Ayah : Cikgu hang beli kat mana no tu ?
Ieqa : Bank BSN katanya . 
Ayah : Ha , tak payah lahh . 
#Haihh geram pulak dengar -,-
Itu lah kisahnya , geram memang geram lah . Semalam pergi sekolah , budak budak lain sibuk cari cikgu nak bagi duit . Ieqa neh duduk je pandang diorang sambil pegang buku Fizik #study last minit haha !
Diorang tanya , tak beli no pin mohon U tu ke ? Ieqa dengan takburnya menjawab . Ayah tak nak support ~

Haha , jawab bunyi macam takbur riak serta bongkak padahal hati bernanah dilimpahi darah . Sedih kemain lah tengok orang nak beli no pin tuh . So lepas habis periksa , balik tuh terus tengok blog . Then tidur . Tiba tiba , pukul 6 ibu kejut . Ibu kata ayah dah daftarkan SSPN and belikan no pin . WHAT ! Terkejut tak hengat dunia aku . Haha , terus pergi tengok kot kot ibu main main keh . Tapi rupanya betul . . wahh ! Begitu terharu sekali dengan SSPN dapat . Iloveyou lah daddy cool !
Thanks Ayah ! :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger