Argh !

#Assalamualaikum

#Macam biasa , curi di Google

Ahahai tak lama lagi berakhir lah segala seksaan jiwa raga serta mental . Haih , teringin pulak nak wujudkan Nuffnang , Churp churp dan segala benda kejadah semua tuh la . Tapi kalau dah nasib takda akaun bank lagi nak buat macam mana . Lagipun , tak tahu sangat pasal segala benda ni semua . Merunsing kan kepala tengkorak Ieqa jugak lah . Haihh ~

Yang lebih merunsingkan , omak eden tibo tibo eh touching touching ngan eden . Bukan pasal apa sangat pun , pasal Ieqa tak lap tumpahan spray nyamuk je . Haha kejam sungguh ! Sekarang ni , dengan hati yang tulus dan sanggup berkorban apa saja . Ieqa nak fikir tentang masa depan yang belum cerah lagi . Haa ~

Arghhhh ! !

Maaf , tindakan yang sangat melulu . Sangat stress ! Tak dapat dikawal lagi tahap stressnya .
Act , yang buat Ieqa rasa stress sebab tadi ayah ada cakap something yang tak membina langsung . Memang terus down ! Sedih gila tak hengat dunia ! Dah la dia selamba rock ja cakap something tu , then ditambah pulak dengan hilai tawa dipenghujung ayat . Wa tak boleh blahh der !
Lepas dengar kata kata si ayah , aku hanya mampu tersenyum dan berambus ke bilik . Terus peluk Cibubu kesayangan . Sila klik SINI kalau nak tahu Cibubu tu apa . Sedih wa cakap lu ! Jiwang terus . Sambil mengesat hingus dan mengelap segala titisan air mata yang jatuh berderai ni , Ieqa nak tidur ~
Baibai dunia hari ini . Jumpa didunia hari esok . Insyaallah .
 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger