Kalkulator


Kenal tak ? HAHA . Okay , semalam budak budak lelaki kelas aku main kalkulator neh , ramai ramai and tersangat lahh khusyuk . Aku heran lahh , masa bila entah diorang neh minat Addmath or Math neh . Macam orang main saham pun ada , at the end ada yang happy , ada yang frust . Pelik aku . Then aku tanya , apa yang diorang buad . Diorang cakap diorang main Bingo , lagi double pelik aku dengar . The diorang ajar ajar . Okay memang syiok habis main dia ! Cool beb ! Permainan neh dah lama , tapi baru semalam aku tahu . Cool guys ! 

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger