Ku tak tahan lagi

Tolong weyh ! Tolong !  Aku dah tak dapat menahan kegilaan aku dengan camera . Heyh ! sahabad kesayangan aku , korang tahu kan cita cita aku tinggi bak gunung Tahan . Aku nak jadi photographer yang berjaya , gilang , gemilang kan kan ? Aku terlalu gila akan perkara itu ! hohh ~ *serious dah sakit aku neh . Aku harap lepas SPM neh aku dapat sebijik Nikon or Holga . Canon tak nak *huhh kerek ~ .

Holga yang comel , vogue and gorgeous ! 


Nikon yang semaaddd ! Style habis lahh korang neh !


Okay kamu berdua , tolong lahh jadi milik saya satu hari nanti . Please ~ :D




No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger