Si comel rockers

Entah kenapa hari neh macam macam aku nak taip dalam blog aku yang hijau neh . Okay aku nak cerita pasal kawan baik aku neh . kira kalau aku ada masalah aku selalu lahh cerita kat dia . Siapakah dia ? Jeng jeng jeng !

Norhashimah Mohamad ! *bunyik drum bertalu talu 

Okayy , tadi dia bagitahu aku yang dia dahh couple balik dengan Izwan Syafiq . Lama woo diorang neh couple , since 2007 ! Wow !
Thanx to Izwan Syafiq kerana menceriakan kawan saya yang comel neh . Auw auw ! Hope korang bahagia sampai akhir hayat . hope korang akan bersama lahh ye :)
Sungguh seronok dengar berita neh Shima ! *melampau pulak aku :p
Ngee ~ Okayy daa ~

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger