I need you ! yoyy !


Assalamualaikum . Hoh ! korang , meyh sini jap , nak mengadu . wuuwuu . beberape hari yang lepas aku termaki adik angkat aku yang paling aku sayang , mase tuh aku dalam situasi yang tak boleh dikawal .

Adik ! kaka mintak maaf banyak banyak . Kaka tawu kaka salah . Kejadian hari tuh memang 100% salah kaka . I know that . Adik , kaka sayang adik sangat sangat tiap tiap hari kaka fikir , macam mane nak pujuk adik balik . nak text , macam tak best pulak . Nak mintak maaf kat facebook , adik tak layan dan kaka selalu tak online di kala adik online . haihh . I love You lahh adik :(

orang kedua aku nak mintak maaf :
Fieza ! aku nak mintak maaf sangat sangat kat kau , walaupun aku rase dah berpuluh kali aku mintak maaf , aku still rase yang kau tak boleh nak terime aku jadi kawan kau lagi kan . Weyh , memang aku dah buad salah terbesar dalam sejarah "PERSAHABATAN" , dan ini pun 100% salah aku . Kau tak salah ape ape , aku jeh yang emo lebih lebih . Aku mintak maaf sangat sangat kat kau . Aku nak kawan dengan kau lagi macam dulu . Sumpah ! aku rindu kau . Selame neh , aku kawan dengan kau , tade pun niat untuk sakit kan hati kau . Selama berkawan dengan kau jugak , aku rase happy , enjoy dengan korea korea kau . Aku harap kau maaf kan aku dan trime aku balik jadi membe kau . :(

Guys , aku mintak maaf sebab sakit kan hati korang , aku tak patut buad macam tuh . Maaf kan aku .


Sayang korang sangat sangat ! ILYSM 





No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger