Hijau itu aku

Hijau . Aku memang sinonim dengan Hijau . Why ? Sebab aku suke yang teramat sangat dekat colour alam neh . Hehh , tibe tibe cerite pasal Hijau neh pehal ? Ngehh ~ Baju raye aku colour Hijau ! HAHA , dan untuk pengetahuan korang , selame aku hidup 16 tahun neh . Ini lah baju raye aku yang agak mahal . Mahal pade aku , pade korang murah lahh . HUHU ~ Aku neh , tak berape suke nak glam glam macam artis or perempuan perempuan di luar sane . Tapi omak eden lahh , die tunjuk kat aku baju tu and dia suruh try kat fitting room . Lepas dah cube , maka terukir lahh senyuman , seraya berkata di dalam hati "hoihh , lawa gak baju neh :)"
Aku pun setuju dengan pilihan baju yang ibu cadangkan . Tahun lepas aku pakai baju kurung Pahang , woihh memang ayu habis lahh dengan terbelah belah dia . HAHA .

Hari tuh , aku pergi Shopping "PART TWO" dengan Liyana Kamarulzaman . Hehh , Shopping dengan budak neh sampai tepi dinding Mahkota Parade pun boleh jadi tempat regangan otot . HAHA . Sumpah penad ! Kasut aku pun dah macam terhakis , melecet . Tapi jangan risau , aku tak melecet pun , kasut aku jeh . HEHH ~ Aku berdua jeh , so kitorang beli baju spongebob same same . Nak tengok ? Hoihh , boleh ~


*edit by : LIYANA KAMARULZAMAN

Dan kami jugak membeli dua utas rantai yang SAMA . Bentuk Kuda . HAHA . Rasa seronok hari Ahad tuh . Spend time dengan Liyana memang seronok . Tengss kawan . Tak mungkin aku dapat lupekan moment indah tuh . Dan aku akan pasti kan , Aku dapat moment macam tuh dengan EFFA NURSYAFIZA pulak :D Sayang korang sangat sangat .

P/S : Lana , nanti pegi raye pakai baju same ek :D
P/S untuk korang : 10 malam terakhir neh jangan lahh shopping jeh , beribadat lahh ye . :D


 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger