Doraemon

Woyyee ! taikotai , amacam ? ada baik ka ? ngahaha . Yoyy ! aku menukar theme song lagu lagi ? Aku memang seorang yang tak pernah cube untuk menyukai sesuatu sampai bile bile , kecuali BOYFIEE aku , I LOVE U TILL THE END !

Kenape DORAEMON ? Macam dah takde lagu lain nak di jadikan theme song ? please dehh !
Suke hati aku lah ! haha . Aku  Blog saje jeh nak jadi comel sekejap . Hehe . Okayy , kalau lahh entry aku ade yang sedih tuh , korang stop kan jela lagu DORAEMON aku neh , nanti tak feel pulak cerite sedih aku tuh .

Jom layan sekejap .

konna koto ii na
dekitara ii na
anna yume konna yume ippai aru kedo

minna minna minna
kanaete kureru
fushigina POKKE de kanaete kureru
sora wo jiyuu ni tobitai na

(hai! takekoputaa!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

shukudai touban shiken ni otsukai
anna koto konna koto taihen dakedo

minna minna minna
tasukete kureru
benrina dougu de tasukete kureru
omocha no heitai da

(sore! tototsugeki!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

anna toko ii na
iketara ii na
kono kuni ano shima takusan aru kedo

minna minna minna
ikasete kureru
mirai no kikai de kanaete kureru
sekai ryokou ni ikitai na
(ufufufu... doko demo DOA!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON 




auw ! terjumpa kat tepi Jalan Google tadi . wuhuu 




2 comments:

ZWAN SABRI said...

dulu,kini dan selamanya, Doraemon akan sentiasa ada di hati aku..
dari kecik sampaila besaq, aku x penah bosan tengok doraemon.. HAHA


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

Hana Maru said...

haha yeahh ! tak pernah jemu . :)

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger