Warkah

Okayy , beberapa hari yang lepas aku melawat blog seorang rakan di muka buku , NUZULUL FATEHA nama dia . Comel woo ! okayy , theme song blog dia lagu Warkah by Bau , lepas dengar lagu tuh aku terus menangis sebab teringat kat sayang aku yang berbulu comel tuh . Hamster Russia aku yang dah mati 3 tahun lepas .
Okayy , sebijik macam neh hamster aku , aku panggil beliau Naruto . Saiz beliau lebih kecil dari hamster biasa yang  ada kat Pet shop , beliau sangat suka menggigit ! auch ! Rindu sangat sangat tengok pipi beliau yang comel bila tengah kunyah kuaci . Kaka rindu kat adik sangat sangat :(

sambung sambung !
Time dia mati , aku dengar lagu neh berulang ulang kali . Memang sedih gilaa ! So , aku pun menukar theme song aku lagu Warkah neh .


Dulu aku suka sangat dengar lagu Warkah , Aku Sindarela and apa apa je yang ade dalam cerita SINDARELLA . Dulu aku suka sangat berangan nak jadik macam Ella (Sharifah Amani) . Haha . Aku pun tak tawu la kenapa . And sampai sekarang aku still mengagumi karakter tuh . Semadd habis ! tapi maybe Boyfiee aku tak kan suke kalau aku jadi macam neh . HAHA . Ape ape jeh , awak kene terime saye seadenye :D



No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger