Sahabad itu kami



Effa , Lana , Shkiyn , Fika (takde dalam gamba) . . aku tak nak hilang kawan macam korang . Sumpah korang best ! Aku takut nak berhenti form5 , memang rumah kite semue dekat dekat . Tapi . . kalau dah ade haluan masing masing mesti susah nak jumpe . Aku nak berkumpul , hang out nan korang , nak duduk keliling gelak gelak nan korang . Tahun 2011 neh , korang dah tinggal kan banyak kenangan manis untuk aku , walaupun yang manis tuh pahit pade orang . Walaupun aku kantoi ponteng kelas nan korang , aku hepi . Sebab tuh lah first time aku kantoi . Walaupun aku selalu buad korang sakit hati , korang tetap sabar kan ? aku jeh yang selalu touching lebih . Bak kate Shkiyn " kau buad orang boleh , orang buad kau tak boleh " hehe . Betul lah tuh , kau same dengan ibu aku lah Kin . Apedaa ~ Aku panas baran , korang salah sikit aku dah mengamuk . Okeh ! I'M SORRY ! :) korang maaf kan lahh aku keyh . HEH , korang jangan lupe kat aku tau , kalau korang dah kaye nanti . HAHA . Aku doakan kite semue berjaye dalam SPM . Lan , nak dendam lagi dengan CIKGU HEMPAS tuh keh ? Malas dahh aku . HAHA . Hoyhoy , sempena mengingati korang neh aku tukar theme song blog aku tau , SAHABAT . Bile teringat tentang kite , sumpah aku nak nanges . Aku tak pernah dapat kawan segempak korang . Aku tak kan lupe kat korang kecuali aku hilang ingatan , memang tak boleh buad ape lahh . 


Kite rapat sangat kan ? :') sedetik pun aku tak kan lupe kat korang . Kadang kadang jelah kalau lupe pun . HEHE :D Korang SAHABAD TERHEBAD . Kite tak boleh penting kan diri sendiri kan ? aku lahh tuh :D kadang kadang penting kan diri sendiri . YEKE ? entah . ngehehe . Dalam group kite sape paling cun ek ? paling cun aku kasik kat AFIKA ZAINAL ABIDIN . Paling comel , to LIYANA KAMARULZAMAN . Paling comel chubby , EFFA NURSYAFIZA . Paling anggun , NURUL ASHIKIN MD. ZAHED . Aku ? mane mane pun boleh . . nak kate hodoh ? AKU TAK HODOH :D <--- Perasan 
Perangai kite lain lain , sebab lain lain la kite sempurna . Am I right ? hehe . Tapi yang same , KEGILAAN kita menakluk JIWA . 









Kita sahabad sampai bila bila okeh ? 







 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger