Pengawas sekolah yang kurang adab !

 
Untuk pengawas yang bodoh !

Okeh , mari kite dengar  bace bed time story aku . Pagi tadi aku datang sekolah lambat sebab hantar adik aku kat High School . Di tengah tengah bandar sane . wahaa ~ tade lah jauh sangat pun sebenarnye :P
then , aku datang dalam pukul 7.32 pagi cam tuh kot . Hoo ! neh PART YANG HOT neh , aku dengan muke yang selamber memang dah tawu lahh kene tulis name kat sehelai kertas bangang tuh . So dengan bangge aku pun berhenti kat meja tulis name tuh . Abes , ade pulak PENGAWAS PEREMPUAN bangang pegi tarik beg aku . Dia fikir aku nak lari ? WTF lahh bhabi . Setakat tulis name atas kertas bodoh bodoh bangang tuh . Tak heran lahh bohsia . Dia sound aku "Hoi , bak sini ar beg , nak check !" dengan muke dia yang macam bontot lembu tuh . Dalam hati neh menggelegak jeh lahh . Nasib hari neh Jumaat .  And first time aku diperlakukan begitu , second time . Memang nak kene lahh , muke macam taik . Budak bawah lak tuh . Ade hati nak sound sound orang . Aku 5 SAINS 2 okeh ! kalau budak 2 Iltizam kau nak sound macam tuh boleh lah . FUCK LAHH ! heyy budak ! setakat baju kau yang blue blue tuh aku tak heran lahh . speasis blue blue macam korang neh (dalam sekolah aku jeh) , nampak jeh brutal . Ce kalau sorang sorang ? mampu keh nak lawan aku ? Fikir 18 kali lahh tenuk . 

SEKALI LAGI UNTUK KAU BHABI !

Sekian .

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger