Monday is Isnin

Hello para readers ! Yo ! korang sehad ? okehh , today aku nak cerite pasal aku yang pergi ke Hospital Besar Melaka untuk temuduga check up , dah buad appointment . Suami aku yang hantar *berangan seketika . Okeh okeh , actually , parents aku lahh yang teman , dengan adik aku yang tersayang tuh Airish Alisha . Alaa selalu kalau pegi medical check up jeh mesti aku tade mood , lemah gemalai jeh datang sane . . tapi hari neh hepi semacam jeh , aku pun tak tahu kenape , sebab si kecik tuh kot . Huhu . Datang datang jeh singgah kedai depan tuh , beli jagung dalam cup uh . Yummy ! Then daftar , dapat nombor . . jeng jeng jeng ! "No giliran anda 1159 , no sekarang ialah 1127" boleh pengsan aku lahh . Aku sampai pukul 3 , pukul 5.30 baru dapat jumpe doktor , alahaii . . nasib baik lahh doktor baik + cun + putih + cina + lemah lembut = bahagienye ~ Name doktor tuh Dr. Soo Mun Yee . Suke lahh tengok dia . Comel . Tapi cube korang bayang kan , dari pukul 3 sampai pukul 5.30 duduk dalam air cond , pergh ! aku dah jadi macam ais krim . Ngohh . Jumpe doktor best , tapi yang tak best nye . . penyakit aku makin teruk lak . . ==" merunsing kan jugak lahh sebenarnye . Mane lahh tawu hajat aku nak kawen dengan Muhamad Hanafi tuh tak kesampaian kan . hoo :'(
Sekarang hidup brgantung dengan ubad , kalau makin teruk kene operate . Urghh ! Tanak ! :(

pix sebelum pergi hospital

Tak rupe orang sakit pun . . haha

Selepas pulang dari hospital . .

Aku dengan adik LELAKI aku , dia nak try pakai . . aku pun dengan gembira nye melilit shawl atas kepale dia . haha :)

Kau comel Danial !!

Oke , nak cerite sikit , sori ar tunggang langgang sikit entry neh . haha . Tadi mase kat farmasi hospital nak amek ubad . . Ade lelaki dan perempuan neh duduk , aku suspect diorang neh suami isteri . . sweet habis lahh sebab diorang bisu . . tapi seronok kot tengok diorang berkomunikasi . . rase macam nak join sekali jehh . huahaha . 


No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger