Hana Tajima

Sape Hana Tajima ? ngehh , aku tak tawu pun . HAHA . Aku cume tawu yang dia neh seorang designer kacukan British + Japan , and sekarang menetap di UK (United Kingdom) nak tawu lebih lanjut HANA TAJIMA BLOG , haa FOLLOW dia terus . HEHE ~ okehh dia neh bagi aku , someone yang stylo habis . Dia girl yang pakai tudung , kire macam YUNA lahh . woohhoo :D Cara dia bertudung agak menarik perhatian aku sebab nampak STYLE woo . Suke suke ! :D

HANA TAJIMA SIMPSON



Then , aku pun TERINGIN nak jadi HANA TAJIMA . So , terima lahh bad face of HAFIE TAJIQA :P


ngehh , macam ape jehh . . tapi diri sendiri tetap puji yang gambar neh chantek . HAHA , perasan sungguh !
Sudahh sudahh . . abaikan saja . 

So , macam mane aku melakukannya ?


Tengok video neh dan ikut jela , SENANG OKE ! 
TRY TRY !

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger