Gembira sekali lalu

Beberape minit yang tadi , phone aku memanggil , ade orang call katenye . Aku tengok kat screen hp aku ,
"PAPA" blubb blubb .
Dalam otak berfikir bukan ke dia balik esok . . dan kalau betul tuh dia , macam mane dia tahu yang aku betul betul perlukan dia saat neh ? Mane dia tahu aku tengah menanges nanges panggil dia ? Hohh , aku dengan hati yang happy gile bhabi nye pun terus angkat , tapi aku diam . . then aku cakap dengan nada suare yang perlahan 
"Hello ?"
Tapi , just dengar suare perempuan perempuan tengah cakap cakap , heh mesti kakak or mak dia . Aku dengar sikit perbualan diorang lebih kurang macam neh 
"hehh , tertekan kot . . nie name sape pulak neh ? hishh . . . bla bla bla"
Stret aku letak , dan mule meleleh balik air mate . . =="
erghh . . hari neh aku isytiharkan sebagai HARI PALING BANGANG dalam hidup aku . Tolong lahh jangan muncul lagi hari yang macam hari neh . :|


                                                                           

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger