Astro Ulat gonggok

Hehoyy ~ semalam kat rumah nenek aku kat Pahang aku tengok Astro Ulat Gonggok . . Nenek aku dah pasang byond woo , siap tv plasma lagi . . Maju maju ~ . Hahh sambung , tengok Astro Ulat Gonggok . . Cite ape entah tajuk dia . . ade satu part neh , lelaki neh (hero) siap siap nak pegi naik bas , awek dia (kot) tunggu punye tunggu hero tak sampai sampai . Then driver bas tu pun jalan ar , dah jalan sikit tibe tibe si hero yang tengah tersengeh sengeh neh berlari ar nak naik bas . Yang heroin pulak dah tersenyum senyum , maklum lahh penad tunggu . . huhu . Kawan kawan dia yang 3 orang tu pun hepi lahh . kawan sejati lahh kate kan . . Si hero lari punye lari  then dia pun melompat naik ke bas . tapi berdiri kat tangga jelahh dengan kawan dia yang 3 orang tuh . Awek dia duduk sit depan sekali . So diorang pun berpandangan lahh . romantik jugak . HEHE ! Then , tengah syok syok pegang tangan awek dia neh , dia tergelincir jatuh dari bas . . adoihh . aku yang tengah syok syok makan nasik pun terkejut ar . adoihh . Ngeri kot . . dah lah terjatuh tergilis pulak tuh . Mati beb (ala drama drama drama) tapi nampak real lahh . hoho , awek dia nangis berlagu lagu . kawan dia tepuk tepuk kepale lahh . Drama tamil daa ~ haa So , disini aku nak mengambil iktibar lahh ye . Jangan lahh korang berdiri di tangga bas , kalau boleh sumbat , sumbat jehh . Biar sempit asal selamat . BAHAYA TAU! Jangan lahh korang buad macam tuh . . ingat lahh yang tersayang ! oke ? ngee ~ papai !

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger