Adik adik ku !

*Maaf ! terlupe nak edit laen , so kaka copy sebulat sebijik pix neh .

So , yang girl name dia Hafieza , boy dia name Taufiq . Aku jumpe diorang neh dalam Facebook . Diorang ade kene mengene lahh jugak dengan Hanafi . Hehh . . diorang neh best . Senang berkawan . Kalau ade masalah pun boleh cerite dengan diorang neh . Best kan ? HAHA . Tapi ade sumthing yang aku tak berape gemar dengan diorang neh . Suke sangat bergaduh -,-"
Aku neh bukan pandai sangat punn mendamaikan orang . . HOHO tapi tak pe lahh . Adik ku jua ~
Budak neh , haishh comel ! due due comel . Rase macam nak pijak pijak :D

P/S : Korang jangan lahh bergaduh lagi ye :)

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger