Pak ngah , cepat lah sembuh ye . .

Assalamualaikum , hey korang <--- tade mood . Erm , tadi . . ayah kate pak ngah kritikal kat Hospital Kuantan .  
Aku pun tak tawu lah ape sakit dia , ape yang jadi dengan dia. . (nampak sangat tak prihatin) erm , but ,lepas ayah cakap macam tuh . . aku rase sedih yang teramat sangat lah . . aku rapat jugak lahh dengan dia tibe tibe denga cite bile orang datang or cakap something , tade respons pun dari dia . Sebak sangat . Orang yang aku kenal dulu selalu ketawe dengan aku , tolong aku cari buah cempedak , dah terlantar sakit kat hospital . Mak ngah kate jari jari pak ngah semue bengkak bengkak , biru . . Malam tadi anak anak dia datang bace kan Yassin . Hurm , hope sangat sangat dia cepat sembuh . Semoga Allah mempemudahkan semua dugaan yang pak ngah hadapi . Aminn .

No comments:

 
This blog Officially belongs to Ieqa Halim|Do not copy|Do come again dear blogger